Over mij

Hey,

Ik ben Laura van den Os. Ik ben geboren op 27 maart 2000 en woon Harderwijk. Ik ben bezig met de opleiding communicatie op de CHE (Christelijke Hogeschool Ede). In 2021 heb ik met succes mijn opleiding grafisch interactief afgrond op het Cibap.

Vroeger was ik altijd al aan het tekenen en creatief bezig. In de 4e klas op de middelbare school, wilde ik van mijn hobby mijn werk gaan maken en ben daarom deze opleiding gaan volgen. Gedurende de 4 jaar op het Cibap ben ik het steeds leuker gaan vinden om creatief bezig te zijn. Ook ben ik met een creatief oog naar de wereld gaan kijken en daar haal ik veel inspiratie vandaan.

Sinds een paar jaar ben ik begonnen met fotografie. Ik vind dit erg leuk om te doen. Het leukste aan fotografie vind ik dat je een moment kan vastleggen en je dit voor altijd op de foto hebt staan, want een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Heb je een opdracht voor mij? Of wil je samen brainstormen? Neem gerust contact met mij op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee.