Foto’s en quotes samenvoegen

Hi,

Nu ik het lettertype hebben gemaakt ga ik de quotes en foto’s samenvoegen. Dit doe ik met InDesign. Ik heb via de drukker de templates gedownload, zodat ik gelijk de goede afmetingen heb. Eerst plaats ik de foto in InDesign, daarna type ik de quote met mijn eigen gemaakte lettertype. Dan kijk ik waar de quote het beste past en hoe ik deze het beste kan vormgeven. Zie hieronder het proces van een product.

 

Quotes schrijven

Hi,

Vandaag ben ik bezig geweest met het schrijven van de quotes. Eerst heb ik geoefend met het schrijven op ruitjes papier. Daarna heb ik op https://www.calligraphr.com/ een template gemaakt voor mijn alfabet, deze heb ik uitgeprint. Toen ben ik daar gelijk de letters, cijfers en tekens op gaan schrijven. Toen ik daar mee klaar was heb ik er een foto van gemaakt en geüpload op de website. Ik heb toen nog wat aanpassingen gedaan en hem geëxporteerd als lettertype.

Quotes

Hi,

Vandaag ben ik bezig geweest met het zoeken van quotes. Deze quotes ga ik gebruiken om in mijn producten. Ook heb ik uitgezocht waar ik mijn producten ga bestelen en hoe duur het is. Verder ben ik vandaag verder gegaan met het bewerken van de foto’s en heb ik de paarse/blauwe stukken uit de foto gehaald.

Foto’s bewerken

Hi,

Vandaag ben ik bezig geweest met het bewerken van de foto’s die ik in de vakantie heb gemaakt. Ik liep alleen wel tegen het probleem aan dat er paarse/blauwe lijnen in de foto’s zaten. Zie de foto’s. Morgen ga ik op school vragen hoe ik dit kan oplossen, zodat je het niet meer ziet als ik mijn producten ga drukken.

Foto’s gemaakt

Hi,

Het is vakantie, dus ik dacht nu kan ik vroeg opstaan om foto’s te maken voor het project. Eerst ben ik gaan kijken waar het mooi is om foto’s te maken als het mistig is. Ik kwam uit bij het honden bos in Harderwijk. Hier staan veel verschillende bomen, dus kan je ook verschillende foto’s maken. Het was in het begin best wel moeilijk om de goede instellingen te vinden voor het maken van de foto’s. Hieronder zie je een aantal foto’s die ik ga gebruiken.

Begin van het project

Hi,

We hebben als opdracht gekregen voor dit project om zelf te bedenken wat we gaan maken. Dit was erg moeilijk om te bedenken, omdat je zoveel vrijheid krijgt dat je niet weet waar je moet beginnen en wat je nou precies wil maken. Na wat brainstormen en inspiratie te hebben gezocht heb ik als idee bedacht om 5 boekenlegers, 5 inspiratie kaarten en 1 notitieboekje te maken. Ik ga als achtergrond zelf foto’s maken in het bos als het mistig is en als teksten ga ik motiverende quotes gebruiken.